Πιάστηκε ντοπέ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς;

Πιάστηκε ντοπέ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς;

Έξαλλος εμφανίζεται ο άσος της Παρί με τον Σουηδό γιατρό που τον ενέπλεξε σε σκάνδαλο ντόπινγκ κατά την διάρκεια της θητείας του στην Γιουβέντους

Πιάστηκε ντοπέ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς;
Την περασμένη εβδομάδα ξέσπασε σάλος στην Αγγλία με τις κατηγορίες του γιατρού Μαρκ Μπόσναρ ο οποίος σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη έκδοση των Sunday Times είχε αποκαλύψει ότι χορηγούσε παράνομες ουσίες σε περισσότερους από 150 αθλητές κι ανάμεσα τους σε ποδοσφαιριστές των Άρσεναλ, Τσέλσι, Λέστερ.

Πριν κοπάσει ο θόρυβος από την συγκεκριμένη υπόθεση, προέκυψε μια νέα εξίσου ενδιαφέρουσα που εμπλέκει σε σκάνδαλο ντόπινγκ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την Γιουβέντους.

Κλείσιμο
Η «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, με τον τότε υπεύθυνο του ιατρικού τιμ Ρικάρντο Αγκρικόλα να κρίνεται ένοχος και να του επιβάλλεται ποινή φυλάκισης 22 μηνών για χορήγηση παράνομων ουσιών στους ποδοσφαιριστές της ομάδας την τετραετία 1994-1998.

Η Γιουβέντους έκανε μεγάλη προσπάθεια για να καθαρίσει το όνομα της, ωστόσο ο Ουλφ Κάρλσον, πρώην μέλος του ιατρικού τιμ της εθνικής Σουηδίας, προκάλεσε νέο σοκ καθώς σε ημερίδα για το ντόπινγκ στην πατρίδα του εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Ιμπραΐμοβιτς ντοπαριζόταν συστηματικά το διάστημα που αγωνιζόταν στην ιταλική ομάδα (2004-2006).

«Μέσα σε έξι μήνες απέκτησε δέκα κιλά. Δεν είναι φυσιολογικό να παίρνεις τόσα κιλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», ήταν τα λόγια του επισημαίνοντας ότι δεν έχει αποδείξεις για τον ισχυρισμό του.

Το κακό όμως για τον Κάρλσον είναι ότι τα λεγόμενα του μεταφέρθηκαν στον σουηδικό Τύπο προκαλώντας την οργή του Ιμπραΐμοβιτς που μεταφέρθηκε από τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα.

«Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει, αν είναι κάποιος αποτυχημένος αθλητής ή απλά κάποιος που ζηλεύει την επιτυχία συγκεκριμένων ανθρώπων, αλλά έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ο συγκεκριμένος κύριος είχε μια ζωή πριν από αυτά που είπε για τον Ζλάταν και θα έχει μια άλλη από δω και πέρα μετά την διασπορά τέτοιων συκοφαντιών», είπε ο Ιταλός ατζέντης σε οργίλο ύφος στα σουηδικά ΜΜΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης