Βίντεο: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ράγκμπι στην Γαλλία

Βίντεο: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ράγκμπι στην Γαλλία

Οι ομάδες ράγκμπι του ναυτικού της Αγγλίας και της Γαλλίας άφησαν τον αγώνα ράγκμπι και μετέτρεψαν το γήπεδο σε ρινγκ κάθε είδους και επινόησης πολεμικών τεχνών

Βίντεο: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ράγκμπι στην Γαλλία
Ο αγώνας ράγκμπι μεταξύ των ομάδων του πολεμικού ναυτικού της Γαλλίας και της Αγγλίας στην Τουλόν μετατράπηκε σε μάχη εκ του συστάδην με πολύ ξύλο και μπόλικες ανδρικές... αβρότητες. Το ποιός ξεκίνησε τα επεισόδια δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, όμως είναι προφανές ότι όλοι πήραν μέρος και ο καθένας έριξε τις... ψιλές που αναλογούσαν στα μπράτσα του. 

Όταν τα πράγματα ηρέμησαν, οι διαιτητές απέβαλαν έναν παίκτη από κάθε πλευρά που θεώρησαν υπεύθυνους για την έναρξη των επεισοδίων. Το περιστατικό έγινε σε ένα ετήσιο παραδοσιακό ματς που γίνεται μεταξύ των δύο πλευρών, ονόματι Le Crunch ενώ για την ιστορία, οι Άγγλοι ηττήθηκαν (ή οι Γάλλοι κέρδισαν) με 28-6.

Κλείσιμο
Μιας και ο λόγος για την Ιστορία, οι δύο χώρες έχουν πολλά «προηγούμενα» στην συγκεκριμένη περιοχή, την πόλη της Τουλόν, όπου είχαν πολεμήσει κατά την διάρκεια των Πολέμων για την Γαλλική Ανεξαρτησία. Μάλιστα στην συγκεκριμένη μάχη άρχισε να γίνεται γνωστό το όνομα ενός αξιωματικού, ο οποίος αργότερα θα άφηνε το στίγμα του στην παγκόσμια ιστορία, του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης