«Der Klassiker» στη Γερμανία - Ντόρτμουντ και Μπάγερν στη μάχη του τίτλου!

«Der Klassiker» στη Γερμανία - Ντόρτμουντ και Μπάγερν στη μάχη του τίτλου!

Ντόρτμουντ και Μπάγερν, που πλέον χωρίζονται από μόλις πέντε βαθμούς, αναμετρώνται στο σούπερ ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον τίτλο στην Bundesliga

«Der Klassiker» στη Γερμανία - Ντόρτμουντ και Μπάγερν στη μάχη του τίτλου!
Η ήττα της Μπάγερν από τη Μάιντς στο Μόναχο την Τετάρτη έβαλε «φωτιά» στην Bundesliga. Η διαφορά από τη Ντόρτμουντ μειώθηκε στους πέντε βαθμούς και οι Βεστφαλοί υποδέχονται τους Βαυαρούς για την 25η αγωνιστική απειλώντας να πλησιάσουν στους δύο βαθμούς και να διεκδικήσουν πλέον με αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι η μοναδική πλην όμως σημαντική απουσία για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, την ώρα που στον αντίποδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει και πάλι στους Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ και Μαρτίνεθ. 

Η τρίτη Χέρτα δοκιμάζεται στο Αμβούργο, ενώ η τέταρτη Γκλάντμπαχ στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, που «καίγεται» για τρίποντο καθώς χάνει την επαφή της όχι απλώς με τις θέσεις του Champions League, αλλά και του Europa. Οι «λύκοι» έχουν στην άκρη του μυαλού και τη ρεβάνς της Τρίτης με τη Γάνδη για τους «16» του Champions League. 

Σάλκε και Λεβερκούζεν έχουν εκτός έδρας αποστολές σε Κολωνία και Άουγκσμπουργκ αντίστοιχα κυνηγώντας μια θέση στην τετράδα. 

Κλείσιμο
Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης