Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του αμερικανού σέντερ Οστιν Ντέι

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του αμερικανού σέντερ Οστιν Ντέι

Ο ύψους 2,11μ. σέντερ ανήκει στην Πέζαρο και αποτελεί περίπτωση που ταιριάζει γάντι στον Τζόρτζεβιτς

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του αμερικανού σέντερ Οστιν Ντέι
Ο Παναθηναϊκός εκπλήσσει τελευταία με τις κινήσεις του και δεν αποκλείεται να πράξει το ίδιο και στο θέμα του ψηλού! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «πράσινοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού Οστιν Ντέι (28, 2.11μ) ο οποίος ανήκει στην Πέζαρο και αποτελεί περίπτωση που ταιριάζει γάντι στον Τζόρτζεβιτς!

Ο Ντέι είναι ένα ελαφρύ «4άρι», διαθέτει καλό σουτ, πρώην NBAεϊερ και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές. Είναι ενδεικτικό πως στην ιταλική Λίγκα έχει 49,2% στα τρίποντα με 9.7 ριμπάουντ, 0,9 κοψίματα και 21,9 πόντους κατά μέσο όρο. Η Πέζαρο είναι τελευταία στο ιταλικό πρωτάθλημα, δύσκολα θα σώσει την κατηγορία και θεωρητικά αυτό καθιστά πιο εύκολη την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, σε μια ομάδα που παίζει Ευρωλίγκα και που σίγουρα αποτελεί πρόκληση για την καριέρα του.

Κλείσιμο
O Οστιν Ντέι έπαιξε από το 2009 έως το 2013 στο Ντιτρόιτ, πέρασε από τη Χίμκι το 2011, επέστρεψε στο ΝΒΑ για τους Γκρίζλις και τους Ράπτορς, ενώ τη σεζόν 2013-14 και 2014-15 φόρεσε τη φανέλα των Σπέρς με τους οποίος μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2014. Το 2014-15 έπαιξε στην Ατλάντα και στο NBDL ενώ φέτος γύρισε στην Ευρώπη και την Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης