Αυστραλιανό WTA: Στον τελικό η Σερένα που κυνηγάει τη Στέφι Γκραφ!

Αυστραλιανό WTA: Στον τελικό η Σερένα που κυνηγάει τη Στέφι Γκραφ!

Η Σερένα Γουίλιαμς πέρασε στον τελικό του Open Αυστραλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την πρωτοεμφανιζόμενη σε τελικό Αντζελίκ Κέρμπερ, ενώ παράλληλα θα έχει το βλέμμα της στο ρεκόρ της Στέφι Γκραφ

Αυστραλιανό WTA: Στον τελικό η Σερένα που κυνηγάει τη Στέφι Γκραφ!
Τελικός και στο αυστραλιανό WTA για τις γυναίκες, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει μια από τις κορυφαίες τενίστριες της ιστορίας, Σερένα Γουίλιαμς.

Η Γουίλιαμς, εξασφάλισε τη μια θέση του τελικού, «καθαρίζοντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 2-0 (6-0, 6-4), κερδίζοντας το πρώτο σετ σε μόλις 20 λεπτά.

Κλείσιμο
Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο, πήρε η Αντζελίκ Κέρμπερ. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τη Τζοάνα Κόντα, που έγινε η πρώτη Βρετανίδα, που φτάνει στα ημιτελικά του WTP μετά από 39 χρόνια. Μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα, η Κέρμπερ πήρε το παιχνίδι, κερδίζοντας και αυτή με 2-0, αλλά εμφανώς πιο δύσκολα, καθώς το πρώτο γκέιμ το πήρε με 7-5 και το δεύτερο με 6-2.

Ο τελικός του Σαββάτου αποτελεί κίνητρο και για τη Γουίλιαμς και για την Κέρμπερ. Αυτό δεν αποτελεί δήλωση του προφανούς. Ο μεθαυριανός τελικός θα είναι ο πρώτος για την 28χρονη Κέρμπερ σε όλη της την καριέρα που θα προσπαθήσει για το όνειρο.

Όμως το μεγαλύτερο κίνητρο, το έχει η Σερένα. Με 21 Grand Slam στο παλμαρέ της, η τενίστρια των μεγάλων ρεκόρ, χρειάζεται μόλις ένα για να ισοφαρίσει την επίσης τεράστια Στέφι Γκραφ που έχει 22, ενώ θα της μένουν δύο για να γίνει η απόλυτη τενίστρια της ιστορίας, καθώς στην πρώτη θέση φιγουράρει η Μάργκαρετ Κουρτ με 24
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης