Τα σημαντικά γκολ του Τζον Τέρι στην Τσέλσι (vids)

Τα σημαντικά γκολ του Τζον Τέρι στην Τσέλσι (vids)

Ο ηγέτης της άμυνας της Τσέλσι «μίλησε» τελευταίος στο εκπληκτικό παιχνίδι με την Έβερτον και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις στιγμές που η δική του συμβολή στο παιχνίδι, χάρισε κάτι θετικό στους «μπλε»

Τα σημαντικά γκολ του Τζον Τέρι στην Τσέλσι (vids)
«Βασικά δεν μ' ενδιαφέρει αν ήταν οφσάιντ...» ήταν τα λόγια του εμβληματικού αρχηγού των Πρωταθλητών Αγγλίας λίγο μετά το παιχνίδι με τα «ζαχαρωτά», έχοντας διαμορφώσει ο ίδιος το τελικό 3-3 στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων παρά το γεγονός πως στον φωτεινό πίνακα που σηκώθηκε, αναγραφόταν ο αριθμός 7...

Ο Τζον Τέρι με πανέμορφη τακουνιά μπροστά από τον Χάουαρντ χάρισε στην Τσέλσι τον βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από 56' στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το απόγευμα του Σαββάτου έμοιαζε χαμένος, όταν ο Κέβιν Μιραλάς έβαζε προσωρινά μπροστά στο σκορ την Έβερτον με σκορ 2-0, ενώ στο 90', ο Φούνες Μόρι είχε κάνει το 3-2 για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ!

Κλείσιμο
Αν και στο ξκίνημα της επανάληψης είχε πετύχει αυτογκόλ σε προσπάθειά του να διώξει ένα γύρισμα του Μπέινς, ο Τέρι «έσωσε» την παρτίδα για την ομάδα του, αλλά και την 700η εμφάνισή του σε συλλογικό επίπεδο.

Οι στιγμές που ο αρχηγός των Λονδρέζων έχει «μιλήσει» με καθοριστική σημασία δεν είναι λίγες και το gazzetta.gr έψαξε και παρουσιάζει ορισμένες απ' αυτές, επί εποχής Ρομάν Αμπράμοβιτς στο ιδιοκτησιακό καθεστώς...

Στο «Χάιμπουρι», τον Δεκέμβριο του 2004, ο Άγγλος αμυντικός με δυνατή κεφαλιά από σέντρα σε εκτέλεσε κόρνερ του Ρόμπεν τότε, είχε ισοφαρίσει προσωρινά την Άρσεναλ σε 1-1, μ' εκείνη την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 2-2, με πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους τον Τιερί Ανρί.




Έπειτα από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2005, ήταν εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση με τη Μίντλεσμπρο, κλασσικά με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.





Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης