LIVE: Νίζνι Νόβγκοροντ - ΑΕΚ 86-79 (Τελικό)

LIVE: Νίζνι Νόβγκοροντ - ΑΕΚ 86-79 (Τελικό)

Το πρώτο από τα τρία δύσκολα παιχνίδια που έχει η ΑΕΚ στο Eurocup είναι σήμερα κόντρα στη ρωσική Νίζνι - Η «Ένωση» θα παίξει χωρίς του τρεις ξένους της, κι αυτό γιατί ο Κρις Γουόρεν αποχώρησε και οι Κούπερ και Άρμστεντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής

LIVE: Νίζνι Νόβγκοροντ - ΑΕΚ 86-79 (Τελικό)
Η Ένωση καλείται ν' αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες από τη Γαλατάσαραϊ και τον Άρη και να συγκεντρωθεί στην αναμέτρηση με τη Νίζνι Νόβγκοροντ. 

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Η αποστολή της ομάδας πέταξε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Κυριακής (29/11) με τελικό προορισμό το Νόβγκοροντ της Ρωσίας. 

O Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον DJ Κούπερ, όσο και τον Μάλκομ Άρμστεντ που έμειναν στην Αθήνα, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την φάση του ΕuroCup, όπως κι ο Άτιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. 

Δηλώσεις Καλαμπόκη
Ο Γιάννης Καλαμπόκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του EuroCup ανέφερε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νίζνι ότι, «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, στο Eurocup και το ελληνικό πρωτάθλημα. Έστω κι έτσι, πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να αντιδράσουμε σωστά. Είναι ένας αγώνας, ο οποίος ενδεχομένως να κρίνει την πορεία μας στο EuroCup, επομένως πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης