Άρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0 (τελικό)

Άρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0 (τελικό)

Δείτε όλα τα αποτελέσματα από τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του Champions League

Άρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0 (τελικό)
Την ώρα που ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, η Άρσεναλ επικράτησε με σκορ 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο Λονδίνο, με τα γκολ των Οζίλ και Αλέξις Σάντσες (2).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 
Μπαρτσελόνα - Ρόμα: 6-1
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: 4-0
Πόρτο - Ντιναμό Κιέβου: 0-2
Λιόν - Γάνδη: 1-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Τσέλσι: 0-4
Μπάτε Μπόρισοφ - Μπάγερ Λεβερκούζεν: 1-1
Κλείσιμο
Ζενίτ - Βαλένθια: 2-0








Εκεί, η Άρσεναλ των πολλών τραυματισμών υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ένα ενδεχόμενο «στραβοπάτημά» της μπορεί να χαρίσει από απόψε την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους», ακόμα και αν ηττηθούν από τους Βαυαρούς.

Αυτό, φυσικά, αυξάνει την πίεση για τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ. Μια νίκη θα τους δώσει το προβάδισμα, για να συνεχίσει στο Europa League ως 3οι του 6ου ομίλου. Εάν, δε, χάσει ο Ολυμπιακός στο Μόναχο, τότε οι «κανονιέρηδες» θα έρθουν στο «Καραϊσκάκη» την τελευταία αγωνιστική, για να τα παίξουν «όλα για όλα» για την πρόκριση.

Από την άλλη, ο τεχνικός των Κροατών, Ζόραν Μάμιτς, οριοθέτησε ως στόχο της Ντιναμό ένα επιθετικό παιχνίδι διεκδίκησης της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ελπίδες, έτσι κι αλλιώς, για την 3η θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Ωστόσο, για να έχουν πιθανότητες διεκδίκησης της 2ης, που οδηγεί στους «16» του Champions League, χρειάζονται «διπλό» στο «Έμιρεϊτς» και να νικήσει ο Ολυμπιακός την Μπάγερν στο Μόναχο. Σε κάθε άλλο συνδυασμό, αποκλείονται πριν από την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης