Βίντεο: Όλα τα γκολ της 4ης αγωνιστικής του Champions League

Βίντεο: Όλα τα γκολ της 4ης αγωνιστικής του Champions League

Η Μπάγερν «ισοπέδωσε» με 5-1 την Άρσεναλ - Πέντε γκολ στη νίκη (3-2) της Ρόμα επί της Μπάγερν Λεβερκούζεν - Η Πόρτο πέρασε με 3-1 από το Ισραήλ - Η Μπαρτσελόνα έβαλε τρια γκολ (3-0) στην Μπάτε

Βίντεο: Όλα τα γκολ της 4ης αγωνιστικής του Champions League
Πριν το παιχνίδι τα δεδομένα ήταν τα εξής: Το πρώτο ότι η Μπάγερν θα έψαχνε την… εξιλέωση απέναντι στην Άρσεναλ, που την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις πριν από 15 μέρες στο Λονδίνο. Το δεύτερο ήταν οι πολλές απουσίες των «κανονιέρηδων», αφού έλειπε σχεδόν μια ενδεκάδα. Έτσι, ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε στην αποστολή τρεις παίκτες (Μάσεϊ, Τζεφ, Ιβόμπι) από την Ακαδημία. 

Με αυτά τα δεδομένα, κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης των Βαυαρών θα αποτελούσε έκπληξη μεγατόνων. Τελικά, έγινε το… φυσιολογικό. Η ταξιαρχία του Πεπ Γκουαρντιόλα επέστρεψε στις νίκες, διαλύοντας με σκορ 5-1 την Άρσεναλ, που υπέστη την μεγαλύτερη ήττα της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Λεβαντόφσκι (10’), Μίλερ (29’, 89’), Αλάμπα (44’), Ρόμπεν (55’) ήταν οι σκόρερ των νικητών, που έφτασαν τις 24 νίκες στα 28 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στην Ευρώπη. Για τους Λονδρέζους, το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ζιρού (69’).  

Κλείσιμο

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς:

Μπαρτσελόνα – ΜΠΑΤΕ 3-0



 Ρόμα – Μπάγερ Λεβερκούζεν 3-2



 Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου 2-1



 Μακάμπι – Πόρτο 1-3



 Γάνδη – Βαλένθια 1-0



 Λιόν – Ζενίτ 0-2



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης