Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλεσε θρύλο τον Γιόχαν Κρόιφ και του ευχήθηκε να γίνει γρήγορα καλά

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλεσε θρύλο τον Γιόχαν Κρόιφ και του ευχήθηκε να γίνει γρήγορα καλά

Το συγκινητικό μήνυμα του Αργεντινού σούπερ σταρ στον Ολλανδό που διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα - Μηνύματα συμπαράστασης από τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Μπάρτσα, αλλά και τη FIFA

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλεσε θρύλο τον Γιόχαν Κρόιφ και του ευχήθηκε να γίνει γρήγορα καλά
Ήταν ο ηγέτης στο γήπεδο και αργότερα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια. Σήμερα, σε ηλικία 68 ετών πλέον, ο μεγάλος Γιόχαν Κρόιφ καλείται να δώσει μία ακόμη μάχη, αυτή τη φορά με έναν άνισο αντίπαλο. Ο σημαντικότερος Ολλανδός ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Η είδηση ήταν ένα μεγάλο σοκ για την οικογένεια της Μπαρτσελόνα, αλλά και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Κλείσιμο


Μετά το αρχικό μούδιασμα, οι άνθρωποι του Καταλανικού συλλόγου άρχισαν να αντιδρούν. Πρώτος και καλύτερος ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ανάρτησε στο twitter φωτογραφίες του Κρόιφ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και το μήνυμα: «Ο Γιόχαν Κρόιφ έχει καρκίνο στον πνεύμονα... Γίνε καλά σύντομα θρύλε».



Μήνυμα στήριξης έστειλε και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, γράφοντας στο twiiter: «Γιόχαν, θα βγεις νικητής και σε αυτό! Όλο το κλαμπ είναι μαζί σου...».



Η αντιπρόεδρος της Μπάρτσα, Σουσάνα Μόνχε δήλωσε από την πλευρά της: «Θα θέλαμε από όλη την ομάδα να δώσουμε μία μεγάλη αγκαλιά στον Γιόχαν Κρόιφ και σε όλους τους φίλους του».

Ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, Έντγουιν Φαν ντερ Σάαρ ευχήθηκε στον Ολλανδό και στην οικογένειά του να οπλιστούν με δύναμη και να παλέψουν.

Μήνυμα συμπασράστασης έστειλε και η FIFA, γράφοντας στο twitter: «Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον Γιόχαν Κρόιφ. Είναι μία ακόμη μεγάλη πρόκληση για εκείνον».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης