Βεζένκοφ: Η Ευρωλίγκα ήταν ένα όνειρο που τώρα το ζω

Βεζένκοφ: Η Ευρωλίγκα ήταν ένα όνειρο που τώρα το ζω

Τα συναισθήματά του πριν το ταξίδι για το πρώτο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα μοιράστηκε ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ

Βεζένκοφ: Η Ευρωλίγκα ήταν ένα όνειρο που τώρα το ζω
Λίγο πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην Τουρκία ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Καρσίγιακα για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις πρώτες του ημέρες στην Βαρκελώνη αλλά και τα πρώτα του συναισθήματα για το πρώτο του ματς ως παίκτης της ομάδας της. 

«Ήταν ένα όνειρο το οποίο το έβλεπες από την τηλεόραση και τώρα το ζεις», ήταν το πρώτο σχόλιο του στους Αλέξη Σπυρόπουλου και Θανάση Ασπρούλια. «Είναι η πρώτη φορά και υπάρχει άγχος αλλά σε λογικά πλαίσια. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιωθώ. Είναι ένα δύσκολο ματς με την Καρσίγιακα, είναι μια δύσκολη ομάδα. Πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι. Εμείς θέλουμε να πάμε μπροστά και έτσι πρέπει να παίξουμε και να τους νικήσουμε όλους. 

Πίεση δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει όπως και την Ελλάδας αλλά υπάρχει για το αποτέλεσμα. Βλέπουμε –ειδικά μετά την περσινή σεζόν- ότι έχουν ανάγκη από μια επιτυχία. Βλέπεις ότι η πόλη ζει με την ομάδας της. Το να φοράς τη φανέλα της είναι κάτι το εξαιρετικό». 

Διαβάστε περισσότερα στo sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης