Αντετοκούνμπο: Ήμασταν καλύτεροι από την Ισπανία

Αντετοκούνμπο: Ήμασταν καλύτεροι από την Ισπανία

Χαρούμενος που φόρεσε ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο, αλλά ταυτόχρονα απογοητευμένος για την πέμπτη θέση αφού θεωρεί πως η Εθνική ήταν ανώτερη της Ισπανίας δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αντετοκούνμπο: Ήμασταν καλύτεροι από την Ισπανία
Οι Μπακς άρχισαν κι επίσημα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν με τη media day και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής του στην Εθνική. 

«Με βοήθησε πολύ η συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και χαίρομαι πολύ που εκπροσώπησα την Ελλάδα. Έμαθα πολλά και παίζοντας επτά παιχνίδια σε δέκα βράδια με βοήθησε πολύ», τόνισε ο 20χρονος άσος. 

Κλείσιμο
Όσο για την αποκλεισμό από την Ισπανία; «Ήμουν λίγο απογοητευμένος. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Ισπανία. Δεν ξέρω τι να πω… Συγχαρητήρια πάντως στην Ισπανία. Νιώθεις καλύτερα όταν ξέρεις πως έχεις χάσει από την καλύτερη ομάδα του τουρνουά», είπε. 

Ο «Giannis» απολογήθηκε που δεν… πήρε κι άλλο μπόι. «Λυπάμαι παιδιά, δεν ψήλωσα άλλο. Είμαι ακόμη 6’11 (2,11μ.)», δήλωσε χαριτολογώντας. 

Σχετικά με το πού δούλεψε το καλοκαίρι, ανέφερε: «Δούλεψα σε κάποια πράγματα. Στο ποστάρισμά μου, στο σουτ μου, για να σουτάρω από πιο ψηλά και πιο γρήγορα, ενώ δούλεψα και στο σώμα μου για να γίνω πιο δυνατός. Πιστεύω π

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης