ΠΑΟΚ: Πρώτα η ΑΕΚ και μετά ο Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ: Πρώτα η ΑΕΚ και μετά ο Ολυμπιακός

Δύο ντέρμπι έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ πριν από την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος. Και τα δύο μέσα στην Τούμπα, με τον κόσμο να αξιώνει τη νίκη και στους δύο μεγάλους αγώνες της σεζόν

ΠΑΟΚ: Πρώτα η ΑΕΚ και μετά ο Ολυμπιακός
Πολύ καλή κρίνεται η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αφού η ομάδα κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Europa League και ήδη πήρε τον πρώτο της βαθμό στη μάχη να προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης. 

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις ήταν μέτριο, αφού είχαν μία ισοπαλία (με την Ξάνθη), μία ήττα (από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα) και κατάφεραν να κερδίσουν τη Βέροια (εκτός). 

Κλείσιμο
Ωστόσο, το πρόγραμμα για τους Θεσσαλονικείς γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού πριν από την επόμενη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ καλείται να δώσει δύο ντέρμπι. Το ένα είναι την προσεχή Τετάρτη με την ΑΕΚ και το άλλο με τον Ολυμπιακό στις 4 Οκτωβρίου, με τα δύο παιχνίδια να είναι στην Τούμπα. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» επέστρεψαν το Σάββατο στις προπονήσεις, με τον Τζιόλη και τον Αθανασιάδη να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο. 

Από την πλευρά τους, ο Τέρι Αντονις έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Γκόικο Τσίμιροτ αποθεραπεία με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ο Μαρίν Λέοβατς θεραπεία στο γυμναστήριο.

Πηγή: Sport-fm 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης