Εθνική Ελλάδας: Προτάθηκε ο Γκόραν Στεφάνοβιτς για τον πάγκο

Εθνική Ελλάδας: Προτάθηκε ο Γκόραν Στεφάνοβιτς για τον πάγκο

Ένας παλιός γνώριμος προτάθηκε στην ομοσπονδία για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής - Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της Βέροιας, Γκόραν Στεφάνοβιτς

Εθνική Ελλάδας: Προτάθηκε ο Γκόραν Στεφάνοβιτς για τον πάγκο
Μία από τις τελευταίες περιπτώσεις ξένων τεχνικών που έχουν προταθεί είναι αυτή του Γκόραν Στεφάνοβιτς. Το κασέ του 48χρονου Σέρβου προπονητή κάθε άλλο παρά υψηλό είναι, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες της ομοσπονδίας η συγκεκριμένη λύση για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Ο Σέρβος τεχνικός είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Βέροια το καλοκαίρι του 2013, ενώ αγωνίστηκε στην ομάδα της Ημαθίας τη διετία 1997-1999, πριν ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανελευσινιακό. Καθημερινά, φτάνουν προτάσεις στα γραφεία της ΕΠΟ από προπονητές που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. 

Κλείσιμο
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γκόραν Στεφάνοβιτς έχει εμπειρία από Εθνικές ομάδας, καθώς από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2012 ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκάνας, ενώ την τριετία 2003-2006 ήταν βοηθός προπονητή στη Σερβία. Η τελευταία του -δίμηνη- παρουσία στους πάγκους ήταν στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Κινγκντάο Τζονούν, όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2013. 

Η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Σέρχιο Μαρκαριάν συνεχώς θα μεγαλώνει και μετά τον δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης των περιπτώσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις για να αναλάβουν την Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Ορισμένα από τα προτεινόμενα ονόματα που έχουμε αναφέρει το τελευταίο διάστημα είναι αυτά των: Σούστερ, Κετσπάγια, Σαμπέλα, Ντάουμ και Μπατιστούτα. Θα επανέλθουμε και με άλλες περιπτώσεις τεχνικών από την ευρωπαϊκή αγορά που έχουν δείξει διάθεση να εργαστούν στη «γαλανόλευκη». Βέβαια, το μπάτζετ έχει μειωθεί αρκετά και κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ για τη διετία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να «παίζει» το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας, ο επόμενος ομοσπονδιακός προπονητής παρότι έχουν ακουστεί τα ονόματα του Άγγελου Αναστασιάδη, του Σάκη Τσιώλη, του Νίκου Αναστόπουλου και του Τάκη Λεμονή. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης