Κατσουράνης: «Με χαρά θα παίξω για την Εθνική»

Κατσουράνης: «Με χαρά θα παίξω για την Εθνική»

Με χαρά θα αποδεχθεί ενδεχόμενη πρόταση από τον Σέρχιο Μαρκαριάν για να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα ο Κώστας Κατσουράνης. «Εξαιρετικό το κλίμα στον Ατρόμητο, παλεύουμε όλοι μαζί» πρόσθεσε.

Κατσουράνης: «Με χαρά θα παίξω για την Εθνική»
Οταν κερδίζεις ένα παιχνίδι χαίρεσαι και πλέον ξέρω να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μετά από μια τέτοια νίκη. Νιώθω πολύ καλά που γύρισα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα παλευουμε για ένα στόχο και θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος" είπε στο Αθλητικό Metropolis ο «Κατσούρ» και συνέχισε μιλώντας:

Για το αν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε: "Ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ πιστεύω είμαι σε καλή κατάσταση. Για μένα απόδειξη για το αν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, δεν είναι το να βάλεις γκολ, αλλά το να παίζεις σε υψηλό επίπεδο".

Κλείσιμο
Για το αν θα γίνει προπονητής: "Πολύ δύσκολα, θα προτιμούσα να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, μόλις τελειώσω την καριέρα μου".

Για το ότι δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ: "Σπάνια πανηγυρίζω έντονα, υπάρχει σεβασμός στην παλιά μου ομάδα. Ο σεβασμός είναι δεδομένος για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ".

Για το αν δέθηκε συναισθηματικά με τον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα δέθηκα, ό ΠΑΟΚ είναι  μια ομάδα με πολύ κόσμο που του δίνει ώθηση, λείπει όμως τώρα το δέσιμο των παικτών με την κερκίδα, έτσι μου φαίνεται".

Για το αν αισθάνθηκε πιο κοντά τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε σχέση με την Αθήνα:"Όχι ήταν το ίδιο ακριβώς πράγμα δεν αισθάνθηκα κάτι διαφορετικό δεν αισθάνθηκα σαν Θεός".

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης