Με τεσσάρα πέρασε από τα Γιάννενα ο Λεβαδειακός

Με τεσσάρα πέρασε από τα Γιάννενα ο Λεβαδειακός

Mε τον πιο εμφατικό τρόπο πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη ο Λεβαδειακός καθώς... σάρωσε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ με 0-4 - Χοντρό κράξιμο από την εξέδρα στους γηπεδούχους

Με τεσσάρα πέρασε από τα Γιάννενα ο Λεβαδειακός
Παράσταση για έναν ρόλο στους Ζωσιμάδες, με τον εξαιρετικό Λεβαδειακό να κάνει ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να κερδίζει με 4-0, σε ένα ματς που το σκορ φαντάζει μικρό για τους νικητές.

Ήταν καλύτερος και το έδειξε στο γήπεδο

Κλείσιμο
Μπορεί βαθμολογικά ο ΠΑΣ Γιάννινα να έδειχνε ανεβασμένος και ο Λεβαδειακός να παρουσίαζε και πάλι τα γνωστά προβλήματα μακριά από το σπίτι του, ωστόσο σήμερα στους Ζωσιμάδες υπήρχε μία ομάδα και ήταν οι Βοιωτοί. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έκαναν πραγματικά ότι ήθελαν στο γήπεδο, σκορπίζοντας την στους... τέσσερις ανέμους, όσα και τα γκολ τα οποία πέτυχε χωρίς να δεχθεί κανέναν. Μια νίκη που ήταν η πρώτη για τους «πράσινους» εκτός έδρας μετά από 20 ολόκληρους μήνες, όταν και είχαν κερδίσει την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΣ

Η τραγική εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό, έφεραν και τις έντονες αποδοκιμασίες με τον κόσμο του ΠΑΣ να μην μπορεί να δεχθεί αυτό το σκορ αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους. Με το τρίποντο αυτό οι Βοιωτοί έφτασαν τους 11 και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως έδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν και μακριά από το σπίτι τους, ενώ οι Ηπειρώτες έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά και να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης