«Καμπάνα» λόγω... συναυλίας σε κορυφαίο Άγγλο διαιτητή!

«Καμπάνα» λόγω... συναυλίας σε κορυφαίο Άγγλο διαιτητή!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραβίασε τους κανόνες της FA, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Εντ Σίραν!

«Καμπάνα» λόγω... συναυλίας σε κορυφαίο Άγγλο διαιτητή!
Εκτός του πίνακα των διαιτητών που θα «σφυρίξουν» αγώνες της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο τέθηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Και αυτό, επειδή τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία, επειδή παραβίασε το πρωτόκολλο, προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει μία συναυλία του Εντ Σίραν.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Independent» στο δικτυακό της τόπο, ο Κλάτενμπεργκ ταξίδεψε μόνος του, για να πάει στον αγώνα της Γουέστ Μπρομ με την Κρίσταλ Πάλας, ώστε να μπορέσει έτσι να γυρίσει γρήγορα στο Νιούκαστλ, μετά το ματς, και να πάει στη συναυλία του αγαπημένου του καλλιτέχνη.

Αυτό δεν επιτρέπεται, βάσει των κανόνων της FA, που αναφέρουν ότι οι διαιτητές πρέπει να πηγαίνουν και να φεύγουν από τα ματς μαζί με τους βοηθούς τους, για λόγους ασφάλειας και ακεραιότητας.

Εκτός από αυτή την παράβαση, όμως, ο Κλάτενμπεργκ, όταν ήταν στο αμάξι του μετά το ματς, φέρεται να μίλησε και με τον προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, Νιλ Γουόρνοκ, κάτι που επίσης απαγορεύεται από την Αγγλική Ομοσπονδία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κλάτενμπεργκ τραβάει αρνητικά τα φώτα πάνω του, καθώς, μεταξύ άλλων, είχε στο παρελθόν αποβληθεί για ρατσιστική επίθεση κατά του παίκτη της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ και επίσης είχε δημιουργήσει θέμα για επίθεση κατά του πρώην παίκτη της Σαουθάμπτον, Άνταμ Λαλανά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης