LIVE: Βαλένθια-Ολυμπιακός 68-71 (τελικό)

LIVE: Βαλένθια-Ολυμπιακός 68-71 (τελικό)

Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τη νίκη παρά το γεγονός ότι ο Μίλαν Τόμιτς δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντάρντεν, Παπαπέτρου και Πρίντεζη

LIVE: Βαλένθια-Ολυμπιακός 68-71 (τελικό)
Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και την απομάκρυνση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο, θα προσπαθήσει απόψε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα (22:00, ΝΕΡΙΤ).

Το έργο του βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, καθώς απέναντί του θα βρει την Βαλένθια, μια εξαιρετική και πολύ δυνατή ομάδα που χαρακτηρίζεται από την καλή της άμυνα και τον γρήγορο ρυθμό.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Πειραιά πέταξε για την Ισπανία με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, παρά το γεγονός ότι ο Μίλαν Τόμιτς που θα κουτσάρει την ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντάρντεν, Παπαπέτρου και Πρίντεζη. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστούν οι Λοτζέσκι και Κατσίβελης, που έχασαν προπονήσεις, χθες (15/10) όμως γυμνάστηκαν κανονικά.

«Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή άμυνα, στηρίζεται στην άμυνα της και στον ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της, όχι τόσο στο διάβασμα. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Πάμε στη Βαλένθια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.  Μπορεί να λέγαμε διαφορετικά πράγματα εάν δεν είχαμε απουσίες», σχολίασε ο Μίλαν Τόμιτς.

«Ξεκινάμε την Ευρωλίγκα απέναντι σε μία ομάδα που είναι φαβορί για όλους και μου αρέσει που την πρώτη αγωνιστική παίζουμε εντός με μία καλή ομάδα. Περιμέναμε καιρό για να παίξουμε στην Ευρωλίγκα και θα δούμε πώς θα τα πάμε απέναντι σε μία αυτού του επιπέδου. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με συμπαγή άμυνα που σε αναγκάζει να χάνεις μπάλες και χτυπά στον αιφνιδιασμό. Εχουν αρκετό επιθετικό ταλέντο με καλά τελειώματα. Διαθέτουν επίσης καλούς σουτέρ, αθλητικούς, που τρέχουν αρκετά στο γήπεδο και έτσι απλά παίρνουν τις νίκες. Αυτό είναι το μυστικό των μεγάλων ομάδων», τόνισε από τη μεριά του ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Παρακολουθείστε live το παιχνίδι από το sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης