ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο ΠΑΟΚ 1-1 με τον Αιγινιακό στην «πρώτη» του Παπαδόπουλου!

Ο ΠΑΟΚ 1-1 με τον Αιγινιακό στην «πρώτη» του Παπαδόπουλου!

Ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Παπαδόπουλου (έδειξε ανέτοιμος) αναδείχθηκε στην Κατερίνη ισόπαλος 1-1 με τον Αιγινιακό με τα γκολ που πέτυχαν οι Περέιρα και Ναουμτσέφσκι 


Ο ΠΑΟΚ 1-1 με τον Αιγινιακό στην «πρώτη» του Παπαδόπουλου!
Με τους Περέιρα και Μάρτενς να κεντάνε στο πρώτο ημίχρονο στο φιλικό με τον Αιγινιακό ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Κατερίνη.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης που χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του είδε τον Γκολάσα επηρεασμένο από τον τραυματισμό του, αλλά και τον Παπαδόπουλο να είναι μέσα στις περισσότερες φάσεις, αλλά να του λείπουν τα παιχνίδια.

Κλείσιμο
Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Περέιρα ενώ είχαν και δύο δοκάρια, ενώ ισοφαρίστηκαν στο 61’ με τον Ναουμτσέφσκι, με τον Σκοπιανό να είχε και δοκάρι.  

Σε σχηματισμό 4-4-2 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ιτάνζ, δεξνιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ποζατζίδης και Κατσικάς. Κεντρικά χαφ οι Σαββίδης και Τζανδάρης δεξιά ο Γκολάσα, αριστερά ο Μάρτενς και μπροστά οι Παπαδόπουλος και Περέιρα. 

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης