Η Νίκη Βόλου ήθελε… γιορτή στο πρώτο της ματς μπροστά στον κόσμο της ως κάτοικος Σούπερ Λίγκας, όμως αυτός ήταν... Ατρόμητος. «Καθάρισε» ο Σωκράτης Φυτανίδης, δυο δοκάρια ο Ναπολεόνι για το τελικό 1-0
UPD:
Η Νίκη Βόλου είχε την όρεξη, όμως ο Ατρόμητος είχε την ουσία. Οι Περιστεριώτες «χάλασαν» την πρώτη εμφάνιση των γηπεδούχων μπροστά στον κόσμο τους φέτος, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να «καθαρίζει» στο 26’, με κεφαλιά.
Ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Ναπολεόνι θα μπορούσε να αυξήσει τα τέρματα, αφου έστειλε δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ακόμα δύο φορές βρήκε μπροστά του τον εξαιρετικό Ταμπάκη. Τρομερή ευκαιρία είχε και ο Παπάζογλου, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.