Μπάγερν: Μπεκενμπάουερ κατά Γκουαρντιόλα!

Μπάγερν: Μπεκενμπάουερ κατά Γκουαρντιόλα!

Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ στη Μαδρίτη, είπε ο Γερμανός εκφράζοντας παράπονα για την εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μπάγερν: Μπεκενμπάουερ κατά Γκουαρντιόλα!
Η ήττα 1-0 της Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του εφετινού Champions League, δεν άρεσε στον Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ο παλαίμαχος παίκτης των Βαυαρών τόνισε πως δε θέλει η αγαπημένη του ομάδα να καταλήξει να παίζει σαν τη Μπαρτσελόνα, αφήνοντας αιχμές κατά του προπονητή Πεπ Γκουαρντιόλα για την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς η γερμανική ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Μπεκενμπάουερ τόνισε στο «Sky Sports»: «Κάποια στιγμή θα καταλήξουμε να παίζουμε σαν την Μπαρτσελόνα και ο κόσμος μας θα βαρεθεί. Κανείς δεν θα μας βλέπει γιατί η μπάλα θα πηγαίνει στους ακραίους και μετά θα γυρίζει πάλι πίσω».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Η κατοχή της μπάλας δεν λέει τίποτα όταν ο αντίπαλος σου δημιουργεί τόσες πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ στην Μαδρίτη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης