Ο Παναθηναϊκός έχει το… know how για να «περάσει» από τη Βαρκελώνη

Ο Παναθηναϊκός έχει το… know how για να «περάσει» από τη Βαρκελώνη

Την ευκαιρία να «σπάσει» το αήττητο της Μπαρτσελόνα και να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στους "8" έχει απόψε το πάνοπλο «τριφύλλι»

Αναβολή συνέντευξης της Τρόικας και σκληρό «παζάρι»
Ο Παναθηναϊκός έχει το… know how για να «περάσει» από τη Βαρκελώνη
Από την αήττητη -στο Top 16- Μπαρτσελόνα φιλοξενείται απόψε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (28/03, 21:45, Novasports 2, ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) ο Παναθηναϊκός, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Κι αν υπάρχει μια ομάδα που ξέρει πώς να βάζει τους Καταλανούς στη θέση τους, αυτή είναι το «τριφύλλι». 

Εξάλλου οι «πράσινοι» το απέδειξαν τόσο πέρυσι όσο και το 2011 όταν -παρότι αουτσάιντερ- έκαναν το μπρέικ στην έδρα των «μπλαουγκράνα» στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Κλείσιμο
Στην παρούσα φάση οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη καίγονται για τη νίκη καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου (πίσω από την Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι), δεν... χάνονται όμως, σε περίπτωση ήττας. 

Η απόδραση από τη Βαρκελώνη με το ροζ φύλλο αγώνα, πάντως πέραν από το τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση, θα έδινε στο "τριφύλλι" έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και τη δεύτερη θέση. Από την άλλη οι Ισπανοί έχουν κλειδώσει και πρόκριση και πρωτιά και και η νίκη για αυτούς είναι θέμα... πρεστίζ αλλά και διεύρυνσης του αήττητού τους. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης