Europa League: Σοκ για την Λάτσιο, αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς

Europa League: Σοκ για την Λάτσιο, αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς

Σε ένα ματς-κόλαση (3-3) στον επαναληπτικό με την Λάτσιο, οι Βούλγαροι προκρίθηκαν στους «16» στην παρθενική τους εμφάνιση

Τζέικ και Τείλορ γίνανε...Taylenhaal !!
Europa League: Σοκ για την Λάτσιο, αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς
Δεν έχει διάθεση να ξυπνήσει με τίποτα και για κανέναν λόγο!

Η Λουντογκόρετς, σε ένα ματς που θα ήταν επικίνδυνο να το παρακολουθήσει κάποιος με καρδιακά προβλήματα, κατάφερε με το τελικό 3-3 να προκριθεί στους «16» του Europa League αποκλείοντας την Λάτσιο. Και όλα αυτά στην παρθενική της εμφάνιση! 

Κλείσιμο
Το γκολ του Μπαλντέ Κεϊτά στο 1’, το οποίο είναι το δεύτερο πιο γρήγορο τέρμα στην ιστορία της διοργάνωσης, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Περέα στο 54’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους Ιταλούς. 

Ένα επιθετικό κρεσέντο των Βούλγαρων, όμως, με τους Μπέζιακ στο 67’ και Ζλατίνσκι στο 78’, γύρισαν το ματς… τούμπα. Υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο που ήταν ο Κλόζε! 

Με ωραία ενέργεια, ο Γερμανός σκόραρε στο 82’ και, ουσιαστικά έδινε το σύνθημα για πανηγύρια. Και εκεί που ήταν όλοι έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση και να αναχωρήσουν για Ιταλία, ήρθε ο Ζουνίνιο, ο οποίος πέτυχε γκολ στο 88’ και, έπειτα, έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης