Ο Μαρινάκης “δένει” Μίτσελ, δεν έχει τέλος το “κάζο” του Μόγιες

Ο Μαρινάκης “δένει” Μίτσελ, δεν έχει τέλος το “κάζο” του Μόγιες

Στο μάτι του κυκλώνα ο προπονητής της Μάντσεστερ αλλά και τα αστέρια της με πρώτον τον Ρούνεϊ – Χαμός στα social media και στα αθλητικά sites της Βρετανίας για την ήττα των “μπέμπηδων” - Πριμ-μαμούθ 2 εκατομμυρίων έταξε στους πρωταθλητές ο Βαγ. Μαρινάκης που “δένει” τον Μίτσελ στο λιμάνι ως το 2016

Ο Μαρινάκης “δένει” Μίτσελ, δεν έχει τέλος το “κάζο” του Μόγιες
Βίοι αντίθετοι για Μόγιες και Μίτσελ, για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακό, δύο 24ωρα μετά την εντυπωσιακή νίκη των πρωταθλητών Ελλάδος επί των “μπέμπηδων” που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη και κυρίως στην Αγγλία!

Οι Βρετανοί είναι μεν γνωστοί για το φλεγματικό τους χιούμορ αλλά αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή κυρίως τον προπονητή της Μάντσεστερ, τον Σκωτσέζο Ντέιβιντ Μόγιες, που συγκεντρώνει τα “πυρά” των φίλων της ομάδας και των βρετανικών μίντια για την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Κλείσιμο
Τύπος, οπαδοί, αλλά ακόμα και παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τρελάνει στην καζούρα τον Ντέιβιντ Μόγιες, όχι μόνο για την ήττα, αλλά κυρίως για την τραγική εμφάνιση. Κι αν τις πρώτες ώρες τα βρετανικά ταμπλόιντ κυκλοφόρησαν με τίτλους όπως: “μουσακάς για τον Μόγιες”, οι επόμενες ώρες ήταν ακόμα πιο... τραγικές για τον Σκωτσέζο προπονητή. Κι αυτό γιατί οπαδοί των «μπέμπηδων» δεν δίστασαν να ετοιμάσουν ένα κωμικοτραγικό βίντεο για τον τεχνικό της ομάδας τους που προβλήθηκε μάλιστα στο κανάλι φίλων της ομάδας στο διαδίκτυο, «Full Time Devils» με τίτλο: «Moyes in» ή «Moyes out». Το ερώτημα ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί για τον Μόγιες, όπως και πληθώρα φωτογραφικών “ανεκδότων” με αυτόν πρωταγωνιστή, ντυμένο ακόμα και... τσολιά! (διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.protothema.gr/sports/article/357035/video-deite-to-mogies-dumeno-tsolia/
)

“Άγκυρα” στο λιμάνι ρίχνει ο Μίτσελ

Την ίδια ώρα στον Πειραιά όλοι βγάζουν το καπέλο στον Μίτσελ. Ο προπονητής του Θρύλου έχει κερδίσει άπαντες με την προσωπικότητα και τη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Θεωρείται και δικαίως πως έχει τεράστιο μερίδιο στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας, ειδικά στο Champions League. Και ασφαλώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει καν να σκέφτεται πως μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι ο Ισπανός τεχνικός ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν από τις δύο πλευρές για την επέκτασή του για ένα χρόνο. Όμως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να αποφασίσει και ήδη έχει κάνει τις κινήσεις για να «δέσει» τον Μίτσελ στο λιμάνι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε με τον Μίτσελ και τον μάνατζέρ του μετά το θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εξαιρετικό κλίμα. Λέγεται πως επί τάπητος τέθηκε και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως εκκρεμούν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ άλλες ακόμη πιο αισιόδοξες μιλούν για συμφωνία όχι απλώς για την επόμενη σεζόν αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο 50χρονος τεχνικός είναι απόλυτα ευτυχής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου απολαμβάνει την αναγνώριση και το σεβασμό από τους φίλους της ομάδας αλλά πλέον και από αντιπάλους. Ασφαλώς και θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να κάνει ένα άλμα αναλαμβάνοντας την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει στον ορίζονται και για την ώρα ο ίδιος νιώθει απόλυτα «καλυμμένος» στους Πειραιώτες και φυσικά δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Τα δολάρια, οι λίρες και ο Ρούνεϊ

Οικονομικούς όρους “βασιλικούς” προβλέπει το νέο συμβόλαιο του “αστέρα” της Μάντσεστερ Γουέιν Ρούνεϊ. Μόλις προ εβδομάδος υπέγραψε την ανανέωσή του με τους “μπέμπηδες” και κολυμπάει πλέον στις... λίρες. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να παραμείνει... άφαντος προχθες στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα να «βαλτώσει» ολόκληρη η επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ.

Οπως ήταν φυσικό ο Αγγλος στράικερ δέχθηκε μαζί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι τα περισσότερα πυρά των Βρετανών δημοσιογράφων, καθώς αποτελούν τα αστέρια των Κόκκινων Διαβόλων.

Οι συμπατριώτες του Ρούνεϊ μάλιστα, θέλοντας να τον κοροϊδέψουν, δημιούργησαν μία φωτογραφία με τον παίκτη να… κολυμπάει μέσα στα δολάρια. (Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.protothema.gr/sports/article/357100/i-fotografia-pou-eftiaxan-oi-aggloi-gia-na-pikaroun-ton-afado-rounei/)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης