Απογοητευμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που δεν δίστασε να τα «χώσει» στους συμπαίκτες του!
«Οι συμπαίκτες μου βρίσκονται στις θέσεις που προσπαθώ να παίξω. Αυτό μου κάνει πολύ δύσκολο το έργο μου. Έτσι, πρέπει να αλλάξω την τακτική μου και να βγαίνω από τη ζώνη παιχνιδιού μου. Παίζουμε πολύ αργά και δημιουργούμε λίγες ευκαιρίες», τόνισε ο Ολλανδός επιθετικός σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
Παράλληλα, έσπευσε να υπερασπιστεί τον προπονητή του, Ντέιβιντ Μόγες, λέγοντας: «Δουλεύει σκληρά, όπως κι εμείς. Καμιά φορά παίζουμε καλά, αλλά όχι πάντα. Δεν είμαστε τυχεροί. Είναι εύκολο να δείχνεις κάποιον με το δάχτυλο, αλλά δεν είμαι έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Με όλο το σεβασμό, θα έπρεπε να νικήσουμε αυτήν την ομάδα με 2-0 ή 3-0».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.