Το ΝΒΑ αποκλείει την εισαγωγή του «4ποντου» και την επέκταση του παρκέ

Το ΝΒΑ αποκλείει την εισαγωγή του «4ποντου» και την επέκταση του παρκέ

Ο εκπρόσωπος της Λίγκας, Τιμ Φρανκ, διέψευσε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος των μπασκετικών επιχειρήσεων

Το ΝΒΑ αποκλείει την εισαγωγή του «4ποντου» και την επέκταση του παρκέ
Οι νέες ιδέες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο ΝΒΑ μετά την αλλαγή κομισάριου (με Σίλβερ αντί Στερν), δεν φαίνεται πως περιλαμβάνουν την επιμήκυνση του παρκέ ή την καθιέρωση του… 4ποντου!

Ο εκπρόσωπος της Λίγκας, Τιμ Φρανκ, διέψευσε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο την Τετάρτη (26/2), μία μέρα μετά τον «θόρυβο» σχετικά με το θέμα, από τις δηλώσεις των Ροντ Θορν και Κίκι Βάντεγουεϊ.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος των μπασκετικών επιχειρήσεων αντίστοιχα του πρωταθλήματος, παραχώρησαν συνέντευξη στο ESPN κατά την διάρκεια του πρόσφατου All Star Game της Νέας Ορλεάνης, με τον δεύτερο να σχολιάζει ότι «οι προπονητές μας είναι πλέον πιο έξυπνοι, έχουν εξαιρετικές ιδέες και σκέφτονται συνεχώς νέα πράγματα. Κάτι που πρέπει να κάνουμε εμείς και έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο να μεγαλώσουμε το γήπεδο». Και ο κ. Θορν παραδέχθηκε ότι «το 4ποντο ήταν κάτι που ακούστηκε σαν ανεπίσημη πρόταση».

«Το 4ποντο ήταν κάτι που ακούστηκε σαν ανεπίσημη πρόταση». Παρόλα αυτά, οΤιμ Φρανκ ξεκαθάρισε πως «κανένας στο ΝΒΑ, ούτε παράγοντας ούτε μέλος επιτροπής, δεν έχει σοβαρές σκέψεις ή συζητήσεις για να επεκταθεί το παρκέ ή να δημιουργηθεί μία γραμμή 4 πόντων. Οι κ.κ. Θορν και Βάντεγουεϊ μιλούσαν για ανεπίσημα πράγματα και έκαναν λόγο για ιδέες που είναι ανέφικτες. Νομίζω πως το ESPN διάλεξε μερικές κουβέντες τους και δημιούργησε ένα θέμα που δεν υπάρχει». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης