«Πέταξαν» Τσάτουμας και Φιλιππίδης

«Πέταξαν» Τσάτουμας και Φιλιππίδης

Δύο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Λούη Τσάτουμα (άλμα εις μήκος) και την Δέσποινα Ζαπουνίδου στα 3000μ. βάδην στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

«Πέταξαν» Τσάτουμας και Φιλιππίδης
Δύο πανελλήνια ρεκόρ και μια μεγάλη επίδοση πραγματοποιήθηκαν στο απογευματινό πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Λούης Τσάτουμας προσγειώθηκε στα 8.23μ. βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ κατά δύο εκατοστά στο άλμα εις μήκος. Την ίδια στιγμή όμως έγινε και ο αθλητής ο οποίος κατέχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο μετά τον Ρώσο, Αλεξάντερ Μένκοφ (8.30μ.).

Κλείσιμο
«Είχα χρόνια να πετυχαίνω τόσο υψηλές επιδόσεις συνεχόμενα. Αισθάνομαι καλά και αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι να κάνω προπόνηση. Με τον προπονητή μου θα δούμε αν θα κάνω άλλο αγώνα πριν από το Παγκόσμιο», ανέφερε ο Τσάτουμας.

Το δεύτερο πανελλήνιο ήρθε από την Δέσποινα Ζαπουνίδου η οποία διένυσε τα 3.000 μ. βάδην σε 12.35.13 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ανήκε στην ίδια με 13.01.73 από το 2013.

Κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων βρέθηκε η Αθανασία Βαίτση, που ήταν τρίτη με 14.12.12. Δεύτερη με 13.54.61, ήταν η Σπυριδούλα Σταύρου.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης