Λεφτά κάτω από το τραπέζι για Νεϊμάρ;

Λεφτά κάτω από το τραπέζι για Νεϊμάρ;

Διαφορά 38 εκατομμυρίων ευρώ υπάρχει μεταξύ των χρημάτων που πλήρωσε η Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ και του ποσού που επίσημα ανακοινώθηκε για την απόκτηση του από την Σάντος, σύμφωνα με την El Mundo

Λεφτά κάτω από το τραπέζι για Νεϊμάρ;
Ενενήντα πέντε εκατομμύρια ευρώ και όχι 57 εκ. υποστηρίζει η εφημερίδα Εl Mundo πως κόστισε η μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα και αυτό όπως τονίζει αποδεικνύεται από έγγραφα που έχουν υπογραφεί μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας, μεταξύ των δυο πλευρών είχε συμφωνηθεί να δοθούν στην οικογένεια του παίκτη επιπλέον χρήματα από τα 57,1 που θα στοίχιζε συνολικά η μεταγραφή του. Έτσι ο πατέρας του Νεϊμάρ φαίνεται πως (μέσω της εταιρείας N&N που έχει με τον παίκτη) έχει λάβει μεταξύ άλλων δυο εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να βρει άλλους νέους παίκτες από την Σάντος για τη Μπαρτσελόνα, 2,5 εκ. ευρώ για να βοηθήσει τα παιδιά στις φαβέλες του Σάο Πάολο και άλλα τέσσερα εκατομμύρια για να εξαγοράσει διαφημιστικά συμβόλαια από εταιρείες της Βραζιλίας. 

Κλείσιμο
Η υπόθεση εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελία μέλους του συλλόγου Τζόρντι Κάσες και όπως αναφέρει η εφημερίδα ο δικαστής Πάμπλο Ρουζ έχει ήδη στα χέρια του επτά ξεχωριστά έγγραφα, τα οποία έχουν υπογραφεί μεταξύ του Βραζιλιάνου άσου και των «μπλαουγκράνα» και αφορούν τις «μυστικές πληρωμές». 

Αν και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αρνείται οποιαδήποτε παράβαση και απειλεί με μήνυση την εφημερίδα, εγείρονται ερωτηματικά σχετικά με τον τελικό προορισμό των χρημάτων και για το κατά πόσο ο 21χρονος επιθετικός έλαβε «κρυφές» αμοιβές. 


Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης