Μουντιάλ: Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Μουντιάλ: Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Στις 14 Ιουνίου με Ιαπωνία, στις 19 με Κολομβία και στις 24 Ιουνίου με την Ακτή Ελεφαντοστού οι αγώνες της Εθνικής - Αντώνης Σαμαράς: Βατός ο όμιλος, ισοδύναμες οι ομάδες, είναι μια καλή κλήρωση - «Μαγνήτισε» τα ανδρικά βλέμματα η παρουσιάστρια Φερνάντα Λίμα

Μουντιάλ: Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας
Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στο  Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Βραζιλία.

Αυτές είναι οι 4 ομάδες του 3ου ομίλου των προκριματικών. Από την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Ιαπωνία και την Ελλάδα, οι δύο ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Κλείσιμο
Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στην Ιαπωνία στις 14 Ιουνίου, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κολομβία στις 19 Ιουνίου και στην 3η και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού (24 Ιουνίου).

Η κλήρωση διεξήχθη στην πόλη της Μπαΐα και είναι περιττό να πούμε ότι ολόκληρος ο πλανήτης είχε στραμμένα τα βλέμματά του στη χώρα του καφέ και της σάμπα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην αίθουσα, όπου διενεργήθηκε η κλήρωση, βρέθηκαν 1.300 καλεσμένοι και 2.000 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ η σχετική διαδικασία μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε 193 χώρες!

Την παράσταση, βέβαια, «έκλεψε» η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Φερνάντα Λίμα, που «μαγνήτισε» τα ανδρικά βλέμματα...

Πρωθυπουργός: Βατός ο όμιλος

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν άφησε ασχολίαστο και ο πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στο καφενείο της Βουλής, όπου και συνηθίζεται να γίνονται τέτοιτες συζητήσεις

Στο πηγαδάκι που σχηματίστηκε με την παρουσία αρκετών βουλευτών, η απογευματινή κλήρωση της Παρασκευής αποτέλεσε ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει:΅«Βατός ο ομιλος, ισοδύναμες οι ομάδες, είναι μια καλή κλήρωση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης