Το ευχαριστώ του Σαββίδη στον κόσμο και οι συμβουλές προς τους ποδοσφαιριστές

Το ευχαριστώ του Σαββίδη στον κόσμο και οι συμβουλές προς τους ποδοσφαιριστές

«Μπορούμε να στηρίζουμε την ομάδα μας όμορφα και πολιτισμένα» το μήνυμα προς τους οπαδούς - «Θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση» το μήνυμα προς την ομάδα

Σκληρή γλώσσα Μπακογιάννη για ΝΔ-Αντ. Σαμαρά
Το ευχαριστώ του Σαββίδη στον κόσμο και οι συμβουλές προς τους ποδοσφαιριστές

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους, ενώ έστειλε και το μήνυμα του στους παίκτες να... καθαρίζουν πιο εύκολα τα παιχνίδια!

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δήλωσε στην επίσημη σελίδα:
Κλείσιμο

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για αυτή τη νίκη που ήταν τόσο συναισθηματική και σημαντική για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ευχαριστώ την ομάδα, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση.

Θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας! Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι εφέτος με τον κόσμο στις κερκίδες και ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να στηρίζουμε την ομάδα μας όμορφα και πολιτισμένα.Είμαι σίγουρος, ότι αν είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν σήμερα μαζί μας!».

Πηγή:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης