Νταμπίζας: Στηρίζουμε Αναστασίου δίχως ημερομηνία λήξης

Νταμπίζας: Στηρίζουμε Αναστασίου δίχως ημερομηνία λήξης

Ο Νίκος Νταμπίζας ξεκαθάρισε πως «έχουμε πλάνο και με αυτό θα πορευτούμε» ενώ ανέλυσε και τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού

Ο τυφώνας «Earl» απειλεί τις ακτές της Βόρειας Καρολίνας
Νταμπίζας: Στηρίζουμε Αναστασίου δίχως ημερομηνία λήξης
«Κλείνοντας τις μεταγραφικές μας κινήσεις θεωρώ ότι από το αρχικό πλάνο υπήρξαν κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς την κατεύθυνση που είχαμε. Προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάποιες περιπτώσεις στο ελληνικό στοιχείο. Για τους άλφα, βήτα λόγους 3-4 περιπτώσεις που είχαμε προτεραιότητα δεν έγιναν πράξη. Από εκεί και πέρα όπως σας έχω ξαναπεί, δεν είμαστε δογματικοί και προσπαθήσαμε να έχουμε κάποια ανάλογη παρουσία με διαφοροποιήσεις, χωρίς να διαταράξουμε την αρχική σκέψη για το ελληνικό στοιχείο.

Υπάρχει μια διαπίστωση στους κόλπους της ομάδας ότι ίσως οι Έλληνες αποδείχθηκαν πιο δύσκολοι από τους ξένους. Εκεί υπάρχει ένα ζήτημα που χειρίστηκα κάποιες καταστάσεις. Είναι απορία πόσο θέλει ένας παίκτης να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρώ ότι πιο εύκολα ήταν τα πράγματα με τους παίκτες από το εξωτερικό με το brand name του Παναθηναϊκού.

Κλείσιμο
Ολοκληρώσαμε το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι είμαστε πλήρης, καλύφθηκαν όλα τα κενά και από δω και πέρα προσηλωμένοι με όλο το ρόστερ στη διάθεση του προπονητή να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, δηλαδή τα αποτελέσματα».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης