Περπέρογλου: «Πρέπει να φτάσουμε στους 8»

Περπέρογλου: «Πρέπει να φτάσουμε στους 8»

Υποχρέωση είναι για τους διεθνείς, η πρόκριση στα προημιτελικά έστω και αν η Εθνική βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Σαββατοκύριακο με F1!
Περπέρογλου: «Πρέπει να φτάσουμε στους 8»
Οι ήττες από Ιταλία και Φινλανδία δεν ήταν καταδικαστικές για την Εθνική αλλά την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αν επιθυμεί να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πως μπορεί να υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αλλά πρέπει να βρουν το κουράγιο για να συνέλθουν γρήγορα και να πετύχουν τις νίκες που χρειάζονται για να προκριθούν. Επίσης, μίλησε και για την επικείμενη συνάντηση του με τον Μίρζα Μπέγκιτς της Σλοβενίας, που θα τον έχει συμπαίκτη στον Ολυμπιακό από αυτήν την αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε όσα είπε ο Στράτος Περπέρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

Κλείσιμο
«Δεν τελειώσαμε τον πρώτο γύρο του Ευρωμπάσκετ 2013 με τον τρόπο που θέλαμε. Οι δύο ήττες από Ιταλία και Φινλανδία μας πλήγωσαν πραγματικά. Τώρα έχουμε μόνο 2 βαθμούς που παίρνουμε μαζί μας στο δεύτερο γύρο στη Λιουμπλιάνα. Με την πλάτη στον τοίχο , τώρα πρέπει να πάμε εκεί και να βρούμε τις νίκες που θα μας βοηθήσουν να προκριθούμε στους προημιτελικούς. Έχουμε τρεις μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε και να δούμε τι κάναμε λάθος. Και ελπίζουμε πως θα είμαστε έτοιμοι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης