Νίκη – χρυσάφι της Εθνικής επί του Λιχτενστάιν

Νίκη – χρυσάφι της Εθνικής επί του Λιχτενστάιν

-Αγχωμένη η ομάδα έπαιξε κακό ποδόσφαιρο αλλά τελικά τα κατάφερε να πάρει τη νίκη
-“Δώρο” στην Ελλάδα η νίκη της Σλοβακίας επί της Βοσνίας (1-0)
-Στην κορυφή της βαθμολογίας πλέον η Εθνική μας
-Λετονία - Λιθουανία 2-1 στο τρίτο ματς του ομίλου


Και δεύτερος …Cristiano Ronaldo!
Νίκη – χρυσάφι της Εθνικής επί του Λιχτενστάιν
Εχοντας ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα, χωρίς κυκλοφορία της μπάλας, αγχώθηκε, έμεινε με 10 παίκτες μετά από μια "χαζή αποβολή του Χολέμπας, αλλά τελικά τα κατάφερε με το γκολ του Μήτρογλου στο 72΄.
Σε συνδυασμό μάλιστα με την εντός έδρας ήττα της Βοσνίας από την Σλοβακία, το γκόλ του Μήτρογλου αποδεικνύεται αληθινό χρυσάφι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα της χώρας μας ήθελε τους τρεις βαθμούς μέσα στο «Rheinpark Stadion» και παράλληλα "πόνταρε" σε  ένα καλό αποτέλεσμα στο Βοσνία-Σλοβακία, γεγονός που θα της έδινε το δικαίωμα να ελπίζει  σε απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Τελικά ήρθαν και τα δύο!
Κλείσιμο

Ξεκίνημα με πίεση ψηλά, φάσεις το Λιχτενστάιν!

Η Ελλάδα μπήκε στον αγώνα αρκετά δυνατά πιέζοντας ψηλά το Λιχτενστάιν προκειμένου να το οδηγήσει σε λάθη και να κλέψει μπαλιές και να βγει με αξιώσεις στην επίθεση. Στο 8' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Εθνική μας. Ο Γιέλε έκανε κακή έξοδο σε φάουλ του Κονέ, όμως το σουτ του Τοροσίδη βρήκε κόντρα. Από την άλλη η Εθνική μας μην έχοντας και πάλι τα ανάλογα πατήματα στο πρώτο μέρος (σ.σ. είθισται στα πρώτα ημίχρονα να αντιμετωπίζει προβλήματα) είδε τους γηπεδούχους να κάνουν φάσεις για γκολ. Το Λιχτενστάιν άρχισε να πρεσάρει την Ελλάδα με συνέπεια στο 18' να φτάσει κοντά στο γκολ μετά από σουτ του Χάσλερ. Στο 25' το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα “απάντησε” με ένα καλό σουτ του Ταχτσίδη που έφυγε λίγο έξω.

Προσπάθεια αλλά κακό ημίχρονο

Στο 30' έπειτα από κόψιμο του Χριστοδουλόπουλου η μπάλα έφτασε στον Μήτρογλου του οποίου το σουτ από αρκετά καλή θέση έφυγε έξω. Στο 33' η κεφαλιά του Σιόβα πέρασε άουτ και η Ελλάδα είχε αρχίσει σιγά σιγά να απειλεί για τα καλά την αντίπαλη εστία. Αν και από μεριάς των παικτών της Εθνικής έγιναν προσπάθειες το πρώτο της μέρος ήταν ιδιαίτερα κακό απέναντι σε μία καλά στημένη αντίπαλο που έδειξε αξιόλογο πρόσωπο. Οι διεθνείς μας σχεδόν απογοήτευσαν με την έλλειψη σωστών συνδυασμών, τα προβλήματα σε κυκλοφορία μπάλας και ανάπτυξη, την αδυναμία αξιοποίησης του Μήτρογλου. Επίσης τα χαφ δεν πρέσαραν όσο έπρεπε σε άκρα και άξονα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Το πρόγραμμα των αγώνων που απομένουν

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου
Ελλάδα-Λετονία
Λιθουανία-Λιχτενστάιν
Σλοβακία-Βοσνία

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Σλοβακία
Λιθουανία-Λετονία
Βοσνία-Λιχτενστάιν

Τρίτη 15 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Λιχτενστάιν
Λιθουανία-Βοσνία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης