ΠΑΟ: «Προστασία για τον Ερασιτέχνη»

ΠΑΟ: «Προστασία για τον Ερασιτέχνη»

Κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους ζητάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε η ομάδα να μην αναγκάζεται να πληρώνει πρόστιμα, αφού κάθε ευρώ που χάνεται, ουσιαστικά θα το στερείται και ο Ερασιτέχνης

Καταδικάζει τα επεισόδια ο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΟ: «Προστασία για τον Ερασιτέχνη»
Κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους ζητάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την επιστροφή στη Λεωφόρο, ώστε η ομάδα να μην αναγκάζεται να πληρώνει πρόστιμα, αφού κάθε ευρώ που χάνεται, ουσιαστικά θα το στερείται και ο Ερασιτέχνης.

Βάσει της συμφωνίας του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου με τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., θα υπάρξει πριμοδότηση 250.000 ευρώ για να ενισχυθούν τα μικρά τμήματα. Στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Κλείσιμο
«Ο Παναθηναϊκός πατάει ξανά στην ιστορική του έδρα. Μετά από πολλές μάχες σε θεσμικό, οικονομικό και  διοικητικό επίπεδο βρέθηκαν οι πόροι  για να επιστρέψει η ομάδα στη  Λεωφόρο. Τα απαραίτητα έργα έχουν ήδη  ολοκληρωθεί με νέο χλοοτάπητα, αποστραγγιστικό σύστημα, αποδυτήρια, γραφεία.

Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες για την ασφάλεια των φιλάθλων με έργα στατικής ενίσχυσης κερκίδων, πυρόσβεσης, πυρασφάλειας, χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Απομένουν τα έργα αισθητικής βελτίωσης που γίνονται σταδιακά, όπως αλλαγή καθισμάτων, καλλωπισμός και καθαρισμός, γι' αυτό και ζητάμε την κατανόηση όλων μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Η ΠΑΕ έχει δεσμευθεί φέτος να πριμοδοτήσει τον Ερασιτέχνη με το ποσό των 250.000 ευρώ, όσο ήταν το πρόστιμο από την τιμωρία του γηπέδου  την προηγούμενη περίοδο. Αυτό με την προϋπόθεση ότι θα μειωθούν τα πρόστιμα αυτά.

Προς τούτο ζητάμε τη συνεργασία όλων, γιατί η κόσμια συμπεριφορά μας ενισχύει οικονομικά τον Ερασιτέχνη. Βεγγαλικά, κροτίδες και υβριστικά συνθήματα κοστίζουν ακριβά στον Σύλλογο και αποδυναμώνουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη. Προστατεύουμε όλοι τον Παναθηναϊκό και συμμετέχουμε στην προσπάθεια για μια επιτυχημένη αρχή που ξεκινά φέτος από τη Λεωφόρο».

Εισιτήρια για Λάτσιο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρίνισε  χθες με ανακοίνωσή της ότι ισχύουν  τα διαρκείας για το φιλικό με τη Λάτσιο. Η διάθεση των απλών  εισιτηρίων συνεχίζεται και σήμερα (10:00-18:00, θύρα 4) και θα έχουν προτεραιότητα όσοι είναι μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Από αύριο η διάθεση ανοίγει για όλο τον κόσμο.

Οι τιμές να θυμίσουμε ότι είναι οι εξής (κάθε οπαδός μπορεί να πάρει έως δύο εισιτήρια): Θύρες 6, 7, 13, 14, «σύμμαχοι πέντε ευρώ και για τους υπόλοιπους δέκα ευρώ. Θύρες 1, 12, 8, 5Β, 5Γ, οκτώ ευρώ και δεκαπέντε ευρώ, αντίστοιχα, θύρες 2, 4, 5Α, 9, 11, δέκα και είκοσι ευρώ, αντίστοιχα και στη θύρα 10 είκοσι ευρώ για τα μέλη και σαράντα ευρώ για τους υπόλοιπους οπαδούς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης