Νταμπίζας: «Δίνει ποιότητα ο Αμπεϊντ»

Νταμπίζας: «Δίνει ποιότητα ο Αμπεϊντ»

Την άποψή του  ότι ο Μεχντί Αμπεΐντ θα δώσει ποιότητα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Νίκος Νταμπίζας μιλώντας στην εφημερίδα «Chronicle Live»

Νταμπίζας: «Δίνει ποιότητα ο Αμπεϊντ»
Την άποψή του  ότι ο Μεχντί Αμπεΐντ θα δώσει ποιότητα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Νίκος Νταμπίζας μιλώντας στην εφημερίδα «Chronicle Live».

«Και οι δύο πλευρές θα  ωφεληθούν από τον δανεισμό. Ο  Αμπεΐντ μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα μας. Με αυτή τη μετακίνηση παράλληλα θα μπορεί να αγωνίζεται τακτικά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες.

Κλείσιμο
Είναι μια καλή μεταγραφή για τον ίδιο, διότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί δίνοντάς του παιχνίδια. Είναι δύσκολο για έναν νέο παίκτη να κερδίσει θέση σε μία ομάδα με τόσο δυνατό κέντρο. Είναι όμως καλό παιδί και με σκληρή δουλειά θα βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε».

Για τη σχέση του με τη Νιούκαστλ  και το πότε παρακολούθησε τον Αμπεΐντ: «Η σχέση μου με τη Νιούκαστλ ουσιαστικά ποτέ δεν τελείωσε. Έρχομαι στην πόλη δύο φορές τον χρόνο και όποτε το κάνω παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια.

Είδα μάλιστα τον Μεχντί στην αναμέτρηση που έδωσαν οι ρεζέρβες της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν αναλάβω πόστο στον Παναθηναϊκό. Μίλησα με κάποιους ανθρώπους και είναι προφανές πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ταλέντο. Σίγουρα η σχέση μου με τη Νιούκαστλ βοήθησε στο να επιτευχθεί η συμφωνία».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής: «Δεν αρκεί να είσαι καλός ποδοσφαιριστής, να κλοτσάς καλά την μπάλα, να τρέχεις καλά με αυτή και να παίρνεις κεφαλιές.

Πρέπει να έχεις σωστή νοοτροπία. Μου αρέσει να γνωρίζω έναν παίκτη και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι, πριν τον αποκτήσουμε ήρθα σε επαφή μαζί του. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Θέλω να κάνω μία μίνι συνέντευξη με τον παίκτη κι έτσι μπορώ ν' αποφασίσω για να φέρω τους κατάλληλους παίκτες στον Παναθηναϊκό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης