Αυτή είναι η επίσημη μπάλα του νέου πρωταθλήματος

Αυτή είναι η επίσημη μπάλα του νέου πρωταθλήματος

Η adidas και η Super League παρουσίασαν την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 

Αυτή είναι η επίσημη μπάλα του νέου πρωταθλήματος
Η adidas και η Super League παρουσίασαν την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2013- 2014 κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του επερχόμενου πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Super League, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Δαϊς». Η adidas είναι ο Επίσημος Προμηθευτής μπάλας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ομάδων. 

Τόσο η Διοίκηση της Super League όσο και η adidas εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και ευχήθηκαν σε όλους τους παίκτες να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όλους τους φιλάθλους. 

Κλείσιμο
O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την Επίσημη Μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, την adidas Cafusa. Πρόκειται για μία μπάλα που πρωταγωνίστησε πρόσφατα, στα γήπεδα της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η adidas θα μας προμηθεύσει με το πιο προηγμένο τεχνολογικά σχέδιο, μίας από τις πιο διάσημες μπάλες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας, σχεδιασμένη από την ίδια ομάδα που δημιούργησε την πολύ πετυχημένη Tango 12. Ελπίζουμε οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους φιλάθλους.» 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης