Tσιστιακόφ: «Χωρίς Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ο ΠΑΟΚ»

Tσιστιακόφ: «Χωρίς Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ο ΠΑΟΚ»

Μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα, του ΠΑΟΚ με την Ανζί, ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, υποστήριξε πως δίχως τον Ιβάν Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ

Tσιστιακόφ: «Χωρίς Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ο ΠΑΟΚ»
Μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα, του ΠΑΟΚ με την Ανζί, ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, υποστήριξε πως δίχως τον Ιβάν Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ.

Ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα sport-express.ru που είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά σάιτ στη Ρωσία. Σε αυτή τη συνέντευξη του ο Τσιστιακόφ μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο του Βορρά, για την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και στον δικό του ρόλο στον σύλλογο. 

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο πώς τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τσιστιακόφ απάντησε: Μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, έφυγε ο κόουτς Γιώργος Δώνης και την ομάδα ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης. Χάσαμε ορισμένα παιχνίδια, αλλά στο τέλος ξεπεράσαμε τα προβλήματα και τα καταφέραμε. Τώρα έχει πιάσει δουλειά ο Ολλανδός, Χουμπ Στέφενς, που δουλεύει μια χαρά με νέους παίκτες". 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης