Γουίμπλεντον: Τζόκοβιτς-Ντελ Πότρο και Μάρεϊ-Γιάνοβιτς στους «4»

Γουίμπλεντον: Τζόκοβιτς-Ντελ Πότρο και Μάρεϊ-Γιάνοβιτς στους «4»

Ο Σέρβος απέκλεισε τον Τσέχο Μπέντριχ, ο Αργεντίνος τον Ισπανό Φερέρ, ο Βρετανός τον Ισπανό Βερντάσκο και ο Πολωνός τον συμπατριώτη του Κούμποτ

Γουίμπλεντον: Τζόκοβιτς-Ντελ Πότρο  και Μάρεϊ-Γιάνοβιτς στους «4»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών στο Γουίμπλεντον. Ο Σέρβος τενίστας και Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη απέκλεισε στα προημιτελικά τον Τσέχο Τόμας Μπέντριχ με 3-0 σετ (7-6, 6-4, 6-3), ενώ από την πλευρά του ο Αργεντινός (Νο8 στο ταμπλό του τουρνουά) κυριάρχησε στον δικό του αγώνα απέναντι στον Ισπανό Νταβίντ Φερέρ (Νο4) και επιβλήθηκε επίσης σε τρία σετ, 6-2, 6-4, 7-6.

Ο Αντι Μάρεϊ δεν απογοήτευσε το κοινό του και επέστρεψε από το 0-2 σετ πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Φερνάντο Βερντάσκο, ο οποίος λίγο έλειψε να ρίξει άλλη μια ακόμη βόμβα στο εφετινό Γουίμπλεντον. Ωστόσο, ο Βρετανός κατάφερε να επιστρέψει και να δώσει αφορμή για τρελά πανηγύρια στις κερκίδες του κεντρικού court στο «All England Club»! Ο Μάρεϊ που δεν έκανε καλό παιχνίδι, έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του πρώτου του τίτλου στο Grand Slam της πατρίδας του.


Ο Μάρεϊ την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον πρωτάρη σε ημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης, Γέρσι Γιάνοβιτς ο οποίος λίγο νωρίτερα πέτυχε ιστορική νίκη με 7-5, 6-4, 6-4 επι του συμπατριώτη του, Λούκας Κούμποτ, συνεχίζοντας την ονειρική του πορεία στο νησί. Ο 22χρονος Πολωνός, με νέα σπουδαία και δυναμική εμφάνιση, πέτυχε τη straight sets νίκη στον πολωνικό «εμφύλιο» προημιτελικό απέναντι στον Λούκας Κούμποτ και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του σε ημιτελική φάση Grand Slam! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης