AEK: Ενημέρωση στο δήμο για το γηπεδικό

AEK: Ενημέρωση στο δήμο για το γηπεδικό

Από τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας άκουσαν τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Μελισσανίδη τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου - Τα λένε Μπάγεβιτς, «Λύμπε», Ζήκος και Μπορμπόκης για τον σχεδιασμό

AEK: Ενημέρωση στο δήμο για το γηπεδικό
Η συνάντηση της δημάρχου Νέας Φιλαδελφείας με τους εκπροσώπους του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γηπεδικό  ήταν το πρώτο βήμα. Χθες η δήμαρχος Εφη Αποστολάκη και οι αντιδήμαρχοι ενημέρωσαν τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για το τι ειπώθηκε και τι σκοπεύει να κάνει το εν δυνάμει αφεντικό της ΑΕΚ προκειμένου να αλλάξει και η εικόνα της περιοχής. Ουσιαστικά υπήρξε μια ενημέρωση για το ζήτημα και όπως τονίστηκε στο συμβούλιο ακόμα δεν είναι προς διάθεση τα σχέδια του γηπέδου.

Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκεται εξάλλου στο στάδιο των προμελετών και μια πιο εκ βαθέων συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει όταν θα παρουσιαστούν τα σχέδια.

Στο μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την επιστροφή του στην Αθήνα από τη Βοσνία θα έχει συνάντηση με τους Λυμπερόπουλο, Ζήκο και Μπορμπόκη. Αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις όπως π.χ. τι θα κάνει η ΑΕΚ με τον Τάουπ και πώς θα κινηθεί. Εκτός των άλλων αναμένεται να συζητηθεί και το ζήτημα της προετοιμασίας. Το πού και πότε θα γίνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης