Το top της τσίκνας. Ταβέρνες εξπέρ στη σούβλα και στη σχάρα
Το top της τσίκνας. Ταβέρνες εξπέρ στη σούβλα και στη σχάρα
Μπριζολάκια, παϊδάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, γενικά ό,τι κρέας μπαίνει στη σχάρα την Τσικνοπέμπτη έχει την τιμητική του. Δείτε μερικά μέρη που το τσικνίζουν καλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα