Τσιπούρα με σέλινο αυγολέμονο

Τσιπούρα με σέλινο αυγολέμονο

Ένα ωραίο, μερακλίδικο πιάτο με ψάρι. Ένα ποτηράκι ρετσίνα του πάει πολύ!

net_tsipoura_augolemono_161153
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το φρέσκο κρεμμύδι και την πιπεριά. Ρίχνετε το σέλινο και το σέλερι και προσθέτετε 1,5 νεροπότηρο νερό. Αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε να μαγειρευτούν μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
Με προσοχή τοποθετείτε επάνω στα σέλινα τις τσιπούρες. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 20 λεπτά τουλάχιστον. Αν χρειαστεί, συμπληρώνετε με λίγο νερό. Σβήνετε τη φωτιά.
Κλείσιμο
Βήμα 3
Χτυπάτε στο μπλέντερ τα ασπράδια των αβγών να αφρίσουν καλά. Προσθέτετε το χυμό του λεμονιού τμηματικά εξακολουθώντας να χτυπάτε το μίγμα.

Δείτε τα υλικά και όλη τη διαδικασία της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης