Αμετανόητος κλέφτης άρπαζε την παραγωγή μαστίχας στην Χίο!

Αμετανόητος κλέφτης άρπαζε την παραγωγή μαστίχας στην Χίο!

Ο ύποπτος ήταν ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με κλοπές μαστίχας και γι’ αυτό οι αστυνομικοί έκαναν αμέσως έρευνες στο σπίτι του 

Αμετανόητος κλέφτης άρπαζε την παραγωγή μαστίχας στην Χίο!
Οι υποψίες των αστυνομικών του τμήματος Μαστιχοχωρίων στη Χίο έπεσαν σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, μόλις δέχθηκαν την καταγγελία ενός 37χρονου παραγωγού ότι άγνωστος είχε τρυπώσει στο αγρόκτημα του στα Πατρικά και είχε αρπάξει 19 κιλά και 900 γραμμάρια ακαθάριστης μαστίχας. 

Ο ύποπτος ήταν ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με κλοπές μαστίχας και γι’ αυτό οι αστυνομικοί έκαναν αμέσως έρευνες στο σπίτι του και σε μια αποθήκη που του ανήκει. Όπως αποδείχθηκε, δεν είχε κλέψει μόνο τη μαστίχα του 37χρονου, αλλά και άλλων παραγωγών! 

Κλείσιμο
Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερα σακιά με ακαθάριστη μαστίχα 77 κιλών και, αφού αποδόθηκε στον 37χρονο η δική του ποσότητα, οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι παραγωγοί που έπεσαν θύματα κλοπής. Στο μεταξύ, ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου που του άσκησε δίωξη για κλοπή. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης