Ποτάμι για Τσίπρα: Η καινοτομία δεν είναι επικοινωνιακό ντεκόρ

Ποτάμι για Τσίπρα: Η καινοτομία δεν είναι επικοινωνιακό ντεκόρ

«Καθημερινά στήνει επικοινωνιακές παραστάσεις για να δείξει ότι άλλαξε μυαλά ενώ διατηρεί όλα τα εμπόδια στις επενδύσεις» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Σεβαστουπόλεως

Ποτάμι για Τσίπρα: Η καινοτομία δεν είναι επικοινωνιακό ντεκόρ
«Αφού για χρόνια πρωταγωνιστούσε στο έργο «σκίζω μνημόνια, διαγράφω το χρέος» και πολέμησε λυσσαλέα όλες τις μεγάλες επενδύσεις, ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την επιχειρηματικότητα» σημειώνει σε ανακοίνωση του το
Ποτάμι το οποίο υποστηρίζει επίσης ότι ο Πρωθυπουργός «καθημερινά στήνει επικοινωνιακές παραστάσεις για να δείξει ότι άλλαξε μυαλά ενώ διατηρεί όλα τα εμπόδια στις επενδύσεις».

Το Ποτάμι, σχολιάζοντας την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Impact hub Athens, επισημαίνει επίσης ότι τα εμπόδια στις επενδύσεις εντοπίζονται στο εχθρικό περιβάλλον, τη γραφειοκρατία και τη φορολογία. Και σημειώνει:
Κλείσιμο

«Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: το 2016 οι ξένες επενδύσεις στη χώρα μας ήταν 11,4% του ΑΕΠ, το χαμηλότερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός κλείνοντας το μάτι στο κομματικό του ακροατήριο, από τους φόρους εκείνων που παράγουν, τάζει προσλήψεις στο δημόσιο και κάνει λόγο για τον επαναπατρισμό επιστημόνων προκειμένου να προσληφθούν. Αλήθεια, δεν ξέρουμε πόσοι θα γυρίσουν για να δουλέψουν σε ένα χώρο όπου κυριαρχεί η αναξιοκρατία και αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους, αντί για ανταμοιβή το πιθανότερο είναι ότι θα βρουν τον μπελά τους.

Αντί για φωτογραφίες σε κοιτίδες καινοτομίας και επιτυχημένες επιχειρήσεις ας φροντίσει ο πρωθυπουργός, να σταματήσει ο διωγμός σε όποιον έχει απομείνει να παράγει. Όσοι αγωνίζονται να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν σε αυτές τις συνθήκες δεν είναι ντεκόρ για τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης