Κουτσούμπας τρολάρει Τσίπρα: Η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν αληθινή επανάσταση

Κουτσούμπας τρολάρει Τσίπρα: Η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν αληθινή επανάσταση

«Άλλαξε τον κόσμο αλλά πάμε μπροστά τώρα» επιχείρησε να απαντήσει ο πρωθυπουργός

Κουτσούμπας τρολάρει Τσίπρα: Η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν αληθινή επανάσταση
Με δώρο το βιβλίο «Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση» ανά χείρας μπήκε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα ο
Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς τους οποίους ενημερώνει για τις εξελίξεις στo Eurogroup και το Κυπριακό.

Όπως ήταν φυσικό το δώρο του ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού στη συζήτηση που είχαν οι δύο πολιτικοί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Κλείσιμο
Το δώρο του Δημήτρη Κουτσούμπα



Ο κ. Κουτσούμπας μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας του ενώ χαμογελούσε ότι «εδώ μιλάμε για πραγματική επανάσταση» με τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να απαντήσει στο «καρφί» με τη φράση «μιλάμε για ιστορικές στιγμές καταγεγραμμένες».

Αφού τακτοποιήθηκε στην πολυθρόνα του ο πρωθυπουργός βρήκε την απάντηση που αναζητούσε λέγοντας προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα ότι «άλλαξε τον κόσμο αλλά πάμε μπροστά τώρα».



«Όχι, η ιστορική πείρα πρέπει να υπάρχει ως μνήμη αλλά κυρίως ως συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον. Γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι όντως επρόκειτο για επανάσταση που άλλαξε την ιστορία άσχετα με την κατάληξη της» συνέχισε το ιδιότυπο μπρα ντε φερ ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Τελικά οι δύο πολιτικοί βρήκαν ένα κοινό σημείο ισορροπίας στη συμβολή των δυνάμεων της Σοβιετικής Ένωσης απέναντι στους Ναζί με τον Αλέξη Τσίπρα τελικά να αλλάζει την ατζέντα ρωτώντας για τη συμπλήρωση των 100 ετών του ΚΚΕ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης