Λοβέρδος για «τρομοδέματα»: Ταχυδρομείται ο τρόμος από τη χώρα μας

Λοβέρδος για «τρομοδέματα»: Ταχυδρομείται ο τρόμος από τη χώρα μας

Ο κύριος Τόσκας δεν δικαιούται να μιλά για «πασχαλινά βαρελότα», το θέμα είναι πολύ σοβαρό, επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Λοβέρδος για «τρομοδέματα»: Ταχυδρομείται ο τρόμος από τη χώρα μας
Ο τρόμος ταχυδρομείται από τη χώρα μας και ο υπουργός κ. Τόσκας δεν δικαιούται να μιλά για πασχαλινά βαρελότα, δηλώνει ο Αντρέας Λοβέρδος
, σχολιάζοντας τα «τρομο-δέματα» που έφτασαν στο ΔΝΤ και στο γραφείο του Σόιμπλε. 

Κλείσιμο
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να επιτρέπονται και να συγχωρούνται τέτοιες λανθασμένες και άστοχες εκτιμήσεις και δηλώσεις, τονίζει ο κύριος Λοβέρδος.

Ολόκληρη η δήλωση του Αντρέα Λοβέρδου:

Όταν ταχυδρομείται ο τρόμος στην Ευρώπη απ την χώρα μας ο αρμόδιος υπουργός κ.Τόσκας δεν δικαιούται να μιλά για πασχαλινά βαρελότα. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να επιτρέπονται και να συγχωρούνται τέτοιες λανθασμένες και άστοχες εκτιμήσεις και δηλώσεις.

Είναι αποκρουστικό να  χρησιμοποιείται η τρομοκρατία  για να βλάψει τις διεθνείς σχέσεις, τις συμμαχίες και τα συμφέροντα της χώρας μας.

Και είναι υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει τις εκτός συνόρων σχέσεις της από όσους  επιχειρούν να τις υπονομεύσουν αλλά και να εξασφαλίζει και να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών στην ασφάλεια και την ιδιοκτησία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης