Νέα «μονομαχία» κυβέρνησης-ΝΔ για τα ταξίδια και τις επαφές στο Παρίσι

Νέα «μονομαχία» κυβέρνησης-ΝΔ για τα ταξίδια και τις επαφές στο Παρίσι

Τζανακόπουλος: Δεν υποχρεούμαστε να ανακοινώνουμε τα ταξίδια του πρωθυπουργού - ΝΔ: Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο

Νέα «μονομαχία» κυβέρνησης-ΝΔ για τα ταξίδια και τις επαφές στο Παρίσι
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξεκίνησε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι και τις συναντήσεις που είχε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στο θέμα πρώτος επανήλθε μετά από ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος
Κλείσιμο
λέγοντας ότι «δεν υποχρεούμαστε να ανακοινώνουμε τα πρωθυπουργικά ταξίδια».

Σε ερώτηση για το γιατί δεν ανακοινώθηκε το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι είπε ότι «η θέληση του πρωθυπουργού ήταν να μην ανακοινωθεί το ταξίδι όπως και άλλα δεν είμαστε υποχρεωμένοι ως κυβέρνηση να τα ανακοινώνουμε. Όταν τέθηκε το ζήτημα δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις και αποδείχθηκε η συκοφαντία και το ψεύδος του κ. Γεωργιάδη».

Παράλληλα κάλεσε εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στα ερωτήματα για το πόθεν έσχες του όχι επειδή είναι εμμονή της κυβέρνησης αλλά γιατί είναι νομική υποχρέωση του προέδρου της ΝΔ ως βουλευτή πρώην υπουργού και αρχηγού κόμματος.

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο απάντησε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι για άλλη μια φορά «ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ. 
 
Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας.
 
Την ίδια στιγμή οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. 
 
Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης