Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να αποτελεί μονόδρομο η πολιτική της κυβέρνησης

Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να αποτελεί μονόδρομο η πολιτική της κυβέρνησης

«... είναι ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητάει ένα 4ο μνημόνιο, το οποίο μπορεί να μην της το δίνουν» είπε χαρακτηριστικά

Χατζηδάκης: Δεν μπορεί να αποτελεί μονόδρομο η πολιτική της κυβέρνησης
Δεν μπορεί να αποτελεί μονόδρομο η πολιτική αυτής της κυβέρνησης, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης
, μιλώντας σε εκδήλωση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλης, με θέμα το χρέος.

Κλείσιμο
Όπως είπε, ο κ. Χατζηδάκης ειναι μια πολιτική που εστιάζει στους φόρους και δείχνει ενοχικά σύνδρομα απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, πιστή στην παράδοση του ακατέργαστου αντιφιλελευθερισμού.

Υπογράμμισε ότι με ανησυχία οι πολίτες ακούνε για νέα μέτρα, ενώ τα σενάρια του Grexit έχουν βγει πάλι από τα συρτάρια και αναπαράγονται από διεθνή μέσα. «Αν τα πράγματα αφεθούν να εξελιχθούν χωρίς αλλαγή στο μίγμα της οικονομικής πολιτικής και χωρίς αλλαγή ταχυτήτων από την κυβέρνηση, ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές, είναι ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητάει ένα 4ο μνημόνιο, το οποίο μπορεί να μην της το δίνουν» δήλωσε ο κ. Χατζηδακης.

Είπε ακόμη πως η κυβέρνηση δεν μοιάζει να ανησυχεί ιδιαίτερα και συνεχίζει να επιδίδεται σε επικοινωνιακά τρικ, για να κρύψει την αποτυχία της. «Δεν μας αξίζει, όμως, κυρίες και κύριοι, αυτή η δημαγωγία και αυτή η αβάσταχτη ελαφρότητα αντιμετώπισης των πραγμάτων» υπογραμμιςε ο κ. Χατζηδακης.

Ως Νέα Δημοκρατία, τόνισε, είμαστε υπέρ κάθε θετικής ρύθμισης για το χρέος. «Όπως είμαστε και υπέρ των χαμηλότερων στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα, παρ' ότι η κυβέρνηση ήδη συμφώνησε, στο Eurogroup του Δεκεμβρίου, για υψηλά πλεονάσματα σε μεσοπρόθεσμη βάση. Και αυτό δυσκολεύει τη ζωή της εκάστοτε κυβέρνησης, αλλά και της χώρας» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης