Σταύρος Θεοδωράκης: Λέμε όχι, δεν θα συμμετέχουμε στη νέα κοροϊδία

Σταύρος Θεοδωράκης: Λέμε όχι, δεν θα συμμετέχουμε στη νέα κοροϊδία

Κριτική στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το “μποναμά” τις κυβέρνησης, άσκησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει κομπάρσος στο σκηνικό που στήνεται

Σταύρος Θεοδωράκης: Λέμε όχι, δεν θα συμμετέχουμε στη νέα κοροϊδία
Τη σύσταση ενός λογαριασμού που θα χρηματοδοτείται από τη μείωση της σπατάλης του πελατειακού κράτους και όχι από φόρους πρότεινε στην κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης
από το βήμα της Βουλής, ασκώντας κριτική στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το “μποναμά” τις κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει κομπάρσος στο σκηνικό που στήνεται.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος του Ποταμιού ανέφερε ότι η εθνική συνεννόηση είναι μονόδρομος , ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να γίνεται  εκ των υστέρων και αναλόγως τη στιγμή που συμφέρει τον κύριο Τσίπρα.  Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι χρησιμοποιεί τους συνταξιούχους για να  ενισχύσει τη Κοινοβουλευτική Ομάδα και αφηγείται σύγκρουση με την Ευρώπη. “Δεν σας νοιάζουν οι συνταξιούχοι”, είπε ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε “γιατί -και άλλοι όπως λέγατε δίνανε ξεροκόμματα -τα εφάπαξ δεν συνιστούν  κοινωνική πολιτική”.

Αναφορικά με τις τοποθετήσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε και του ΔΝΤ για τους στόχους πλεονασμάτων, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε  πως “εμείς λέμε  όχι, δεν θα γίνουμε κομπάρσοι στο σκηνικό, δεν θα συμμετέχουμε στη νέα κοροϊδία”.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης