Άδωνις: Ο Τσίπρας σκέφτεται εκλογές γι' αυτό έδωσε τον μποναμά στους συνταξιούχους

Άδωνις: Ο Τσίπρας σκέφτεται εκλογές γι' αυτό έδωσε τον μποναμά στους συνταξιούχους

«Η κυβέρνηση του Τσίπρα πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν τις κάνει γιατί δεν ξέρει από οικονομία και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρει τι κάνει ο Τσίπρας» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Άδωνις: Ο Τσίπρας σκέφτεται εκλογές γι' αυτό έδωσε τον μποναμά στους συνταξιούχους
«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας έχει στο μυαλό του τις εκλογές και για αυτό το λόγο έδωσε αυτόν το μποναμά στους συνταξιούχους» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Ο κ. Γεωργιάδης  είπε ότι «
ο κ. Χουλιαράκης ομολόγησε χθες από τη Βουλή ότι το ΔΝΤ ζητά νέα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ το 2019. Δυστυχώς η ελληνική Βουλή θα πρέπει να τα ψηφίσει αυτά τα μέτρα. Αν συμβεί κάτι και ψηφιστούν τα μέτρα, ο κόσμος θα μπει σε μεγάλη πίεση».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «η ΝΔ έχασε τις εκλογές λόγω ΕΝΦΙΑ. Δεν θέλω να υπάρχει ΕΝΦΙΑ, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα όταν κάτι μπαίνει έκτακτο δυστυχώς γίνεται μόνιμο».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η κυβέρνηση του Τσίπρα πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν τις κάνει γιατί δεν ξέρει από οικονομία και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρει τι κάνει ο Τσίπρας».
Κλείσιμο

Όσον αφορά τις τουρκικές προκλήσεις ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης της ΝΔ είπε «ότι δεν τσιμπάμε. Η Τουρκία έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα για αυτό κάνει τις προκλήσεις.Η χώρα μας πρέπει να είναι ψύχραιμη και να παρακολουθεί τις εξελίξεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης