Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση μας έβαλε σε αιώνια επιτήρηση με επαχθή μέτρα για τρεις γενιές

Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση μας έβαλε σε αιώνια επιτήρηση με επαχθή μέτρα για τρεις γενιές

«Η  χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και εθνική συνεννόηση για αντιμετώπιση εθνικών κινδύνων και την έξοδο από την κρίση» τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση μας έβαλε σε αιώνια επιτήρηση με επαχθή μέτρα για τρεις γενιές
Με διάθεση να... τρολάρει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχολιάζοντας την εμφάνιση του προηγούμενου ομιλητή Νίκου Μανιού (ΣΥΡΙΖΑ) είπε «εδώ μέσα έχει ζέστη κι εσύ είσαι κομποδεμένος με το κασκόλ. Αυτό έχει πάθει και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Κλείσιμο
Αναφορικά με την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup είπε ότι «η κυβέρνηση μετά το Μνημόνιο plus μας έβαλε σε αιώνια επιτήρηση με επαχθή μέτρα για τρεις γενιές. Δεσμεύτηκαν για δυσβάσταχτα μέτρα και πλεονάσματα 3,5% για χρόνια», προειδοποιώντας τους παριστάμενους υπουργoύς πως «δεν έχετε εξουσιοδότηση κύριοι».

Παράλληλα, είπε ότι ο προϋπολογισμός υπονομεύει κάθε προοπτική ανάπτυξης καθώς επιβάλει «3,5 δις ευρώ φόρους και νέες περικοπές δαπανών. Η κυβέρνηση επέλεξε την αύξηση έμμεσων φόρων με την αυταπάτη ότι δεν θα έχει βαρύ πολιτικό κόστος και αδιαφορεί για την αντιαναπτυξιακή πορεία της χώρας».

«Η  χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και εθνική συνεννόηση για αντιμετώπιση εθνικών κινδύνων και την έξοδο από την κρίση» τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου συμπληρώνοντας «όλοι πρέπει αναλάβουν ευθύνες τους – οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτυχαν –η ΝΔ βολεύεται με εναλλαγή ρόλων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης